Velkominen ja vahingonkorvaus

Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Asianajotoimisto Kokko & Tiainen Oy tarjoaa asianajajan palvelut velkomisiin ja vahingonkorvauksiin liittyvissä tilanteissa. Tarjoamme kattavaa lainopillista apua tai pelkkää yleisluontoista konsultointia ja neuvontaa, riippuen täysin omasta tarpeestasi.

Ota yhteyttä Asianajotoimisto Kokko & Tiaiseen, kun tarvitset kokeneiden lakimiesten apua. Kartoitamme oikeusaputarpeesi ja teemme sinulle tarjouksen palveluistamme.

Vahingonkorvaus

Yksityishenkilö tai yritys voi kärsiä suurtakin vahinkoa toisen osapuolen toiminnan tai laiminlyönnin seurauksena. Tyypillisiä tilanteita ovat esimerkiksi erilaiset sopimussuhteissa tapahtuneet rikkomukset, kuten remonteissa sattuneet virheet sekä sopimusrikkomukset asunto- ja ajoneuvokaupoissa. Vahingonkorvaus saattaa tulla aiheelliseksi myös sopimussuhteen ulkopuolella, esimerkiksi rikoksen johdosta, tai muutoin ulkopuolisen tahon aiheuttamana.

Mikäli epäilet, että olet kärsinyt vahinkoa sopimussuhteessa tai sellaisen ulkopuolella, me tarjoamme apua vahingon määrän laskemisessa ja tarvittavissa neuvotteluissa vastapuolen kanssa, jotta asia saadaan hoidettua mahdollisimman sujuvasti. Tarpeen vaatiessa viemme asian kanssasi tuomioistuimeen. Toisaalta, jos uskot sinuun kohdistetun aiheettomasti vahingonkorvausvaatimuksen, saattaa lainopillinen apu olla myös tällaisessa tilanteessa tarpeellinen.

Velkomukset

Saat meiltä ammattitaitoista ja tehokasta perintäpalvelua tarpeesi mukaan, olipa kyseessä yksityishenkilön tai yrityksen velkominen. Tarjoamme apua yksittäisten laskujen perinnässä sekä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja laajamittaisempiin tapauksiin.

Olemme hoitaneet menestyksekkäästi lukuisia velkomisia sekä vahingonkorvaustapauksia, joista useat vaikuttivat jopa todella epätoivoisilta tapauksilta. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä haastavimmissakaan tilanteissa.

Asianajajamme

Asianajotoimisto Kokko & Tiaiselta löytyy monta kokenutta asianajajaa hoitamaan velkomiseen ja vahingonkorvaukseen liittyvissä tilanteissa.